Traduceri legalizate de romana si italiana pentru Italia Romania Elvetia Moldova Germania


Traduceri legalizate de italiana si romana in Italia la Roma Torino Milano Padova Verona Bologna Firenze Cremona Terni Perugia Arezzo Genova Venezia Latina Ravenna

Efectuam traduceri de romana si italiana legalizate la Roma, Torino, Milano, Padova, Verona, Bologna, Firenze, Cremona, Terni, Perugia, Arezzo, Genova, Venezia, Latina, Ravenna, Alessandria, Brescia, Forlì, Modena, Prato, Rimini, Udine etc., de fapt - in toata Italia, precum si pentru cine locuieste in Romania, in Elvetia in Canton Ticino - Lugano, Bellinzona, Locarno, in Germania, Spania s.a.

Traducator roman autorizat in Italia pentru traduceri legalizate

Traducator roman autorizat oficial in Italia efectueaza traduceri legalizate de italiana si romana pentru a fi prezentate in Italia, in Elvetia, in Romania, Germania, Franta etc.; asa dar, daca aveti nevoie de o traducere legalizata si trebuie sa va adresati la:

noi va putem ajuta cu traducerea certificatelor de nastere, de casatorie, a cazierelor, precum si altor documente si acte.

Traduceri legalizate pentru Consulatele Romaniei in Italia

Traducator autorizat de italiana executa traduceri legalizate pentru a fi prezentate la Ambasada Romaniei si la Consulatele romanesti din Italia:

Traduceri legalizate pentru Consulatele Moldovei in Italia

Traducator oficial de italiana efectueaza traduceri care pot fi prezentate la Ambasada Moldovei si la Consulatele Republicii Moldova din Italia:

 • Ambasada Republicii Moldova la Roma - Via Francesco Cherubini nr. 27 - Roma,
 • Consulatul General al Republicii Moldova la Milano - Via Vincenzo Gioberti nr. 8 - Milano,
 • Consulatul Republicii Moldova la Padova - Via Milazzo nr. 22 - Padova.

Traduceri legalizate din romana in italiana si din italiana in romana cu Apostila de la Haga

Traduceri legalizate de italiana romana si apostilarea traducerilor - Apostila de la Haga se aplica in toate cazurile?

Daca traducerile sunt facute in Italia, pot fi legalizate cu Apostila de la Haga doar traducerile efectuate din limba italiana in limba romana, si se mai numesc traduceri supralegalizate de italiana. Uneori, se pot apostila si traduceri din romana in italiana - daca ele nu sunt destinate uzului in Italia.

 • documente de identitate: certificat de nastere, certificat de casatorie, permis de conducere, certificat de deces;
 • acte juridice: cazier judiciar, cazier fiscal, procura, adeverinte diverse;
 • documente si acte financiare si bancare: declaratii pe venit (CUD), extrase de cont bancar, contracte de munca;
 • acte auto: cerificat de inmatriculare a vehiculului, carte de identitate a autovehicului, contract de vanzare cumparare;
 • acte de studii: diploma de licenta, certificat postliceal, foaie matricola, diploma de bacalaureat, plan de invatamant, certificat si atestat de competenta profesionala, programa analitica;
 • acte firme - societati - intreprinderi: statut, certificat de inmatriculare;
 • documente emise de instante judecatoresti: sentinte de divort, hotarari judecatoresti, decizii, sentinte, citatii...

Traduceri autorizate de italiana pentru persoane fizice si juridice

Evident, nu am enumarat toate tipurile de acte si documente romanesti care pot fi traduse si legalizate in Italia la Roma, Torino, Milano, la Bologna, Firenze, Padova, Verona, Perugia, Terni, Arezzo, Cremona, Genova, Latina, Ravenna, Venezia, Alessandria, Brescia, Udine, Forlì, Rimini, Modena, Prato:

 • pentru uz in Italia - deci traduse din romana in italiana - pentru starea civila (anagrafe), INPS, pentru a recunoaste un titlu de studiu, pentru Prefectura traduceri legalizate pentru cetatenia italiana, pentru a schimba permisul de conducere roman in cel italian, pentru a radia un vehicul din registrul public automobilistic (PRA) etc.;
 • pentru uz in Romania - din limba italiana in limba romana - pentru a obtine un credit la banca in Romania, a obtine un automobil in leasing, a inregistra un vehicul etc.

Pret - cost traduceri legalizate in Italia

Taxa de stat pentru legalizarea unei traduceri in Italia este de 16 euro cel putin, reprezentand valoarea unui timbru fiscal (marca da bollo) care se aplica pe fiecare 4 pagini standard ce contin textul tradus, fie din romana in italiana, fie din italiana in romana.

Daca aveti nevoie de traducerea si legalizarea actelor si documentelor Dvs. - contactati-ne. Va putem oferi garantia unei traduceri realizate cum scrie cartea, de catre un traducator autorizat deci persoana recunoscuta in mod oficial, in care puteti avea incredere.

Tarifele aplicate pentru traduceri legalizate de italiana si romana sunt printre cele mai competitive si avantajoase pe piata italiana a traducerilor.

Traduceri autorizate italiana romana Apostila de la Haga in Italia supralegalizari si legalizari

Traducator autorizat de italiana romana executa traduceri supralegalizate si legalizate de romana si italiana

Traducator roman autorizat in Italia executa traduceri autorizate si legalizate de italiana romana in toata Italia: la Torino, Genova si Milano, Brescia, Cremona, Verona si Padova, Udine si Venezia, Bologna, Ravenna, Rimini si Firenze, Arezzo, Perugia, Terni si Roma, Latina, Napoli si Salerno, Cosenza, Reggio Calabria si Palermo, precum si pentru Elvetia Canton Ticino. Se traduc acte de stare civila, diplome, caziere, permise de conducere, acte si documente pentru persoane fizice si persoane juridice.

Cu noi nu platiti pentru intermediere deoarece lucrati direct cu traducatorul.

Pentru a comanda traduceri legalizate de italiana si romana:

+39 3277977327
italiatrad@yahoo.com traducator de italiana autorizat whatsapp chat +39 3277977327 luni - sambata 900–1900