Traduceri de italiana romana si legalizarea actelor pentru a obtine credite in Italia si Romania


Traduceri legalizate de italiana romana pentru credite de la bancile din Romania si pentru credit in Italia

Obtinerea unui credit in Romania pentru romanii care au resedinta si muncesc in Italia este demult realitate. Traducator roman autorizat in Italia traduce din italiana in limba romana si legalizeaza pachetele de acte necesare pentru a obtine credite in bancile din Romania, si actele necesare pentru credit in Italia.

Efectuam traduceri legalizate din italiana in romana la Roma, Milano, Torino, Firenze, Bologna, Padova, Verona, Venezia, Brescia, Ravenna, Arezzo, Cremona, Genova, Piacenza, Bergamo, Vicenza, Parma, Prato, Asti, Alessandria, Cuneo, Novara, Rimini, precum si pentru cine se gaseste deja in Romania.

Credit pentru locuinta in Romania - ce acte cere banca romaneasca pentru acordarea imprumutului pentru locuinta

Credit ipotecar pentru achizitie locuinta, credit investitii imobiliare, credit imobiliar, credit pentru nevoi personale, credit pentru achizitie automobil... Tipologii si denumiri diverse; cele mai intrebate oricum raman a fi creditele pentru cumpararea locuintelor in Romania.

Care sunt actele necesare pentru a obtine un credit pentru locuinta in Romania? Evident, fiecare banca are cerintele sale, dar actele - documentele cel mai des solicitate, deci cele care si se cer traduse din italiana in romana si legalizate, sunt:

 1. documente care sa certifice veniturile:
  • declaratia pe venit - fisa fiscala (CUD, modello 730 etc.);
  • fluturasul de salariu (de regula este solicitata traducerea legalizata din italiana a cel putin 3 fluturase de salariu - busta paga);
  • contractul de munca;
  • extrasul de cont;
 2. certificatul de urmarire fiscala;
 3. contractul de inchiriere sau de proprietate a imobilului in Italia...

Acestea in afara de copii de pe actele de identitate, certificatul de casatorie (daca este cazul), diverse declaratii pe propria raspundere, documente din care sa rezulte destinatia creditului... Un argument mult prea complex, care cere o discutie cu angajatii bancii respective din Romania.

Obtinerea unui credit de la o banca romaneasca de catre romanii care realizeaza venituri in Italia poate deveni realitate, care foarte mult depinde de faptul cine va traduce si va legaliza actele.

Traduceri legalizate de italiana pentru credit in Romania si traduceri autorizate pentru credit in Italia

De ani de zile efectuam traduceri autorizate din romana in italiana pentru credite in Italia si legalizam pachete de acte pentru cine doreste sa obtina un credit in Romania. Oriunde ati fi in Italia, daca aveti nevoie de:

noi reusim sa va ajutam rapid si la preturi convenabile.

Traduceri legalizate efectuate de traducator roman de italiana autorizat in Italia

 1. A fi traducator autorizat la Tribunal in Italia inseamna a fi expert legal - inregistrat oficial in Registrul Expertilor de la Tribunal in Italia in calitate de traducator translator de limba italiana si romana. Este treapta cea mai inalta a aprecierii profesionalitatii unui traducator in Italia, analog al Corpului Expertilor Tehnici din Romania;
 2. suntem inscrisi oficial si la Camera de Comert Industrie Agricultura si Artizanat - traducatori de romana si italiana;
 3. avem o practica de mai bine de douazeci de ani in domeniul traducerilor;
 4. executam toate tipurile de traduceri: autorizate, legalizate, oficiale, certificate...
Noi stim cum trebuie sa fie legalizate actele Dvs. ca sa puteti obtine un credit in Romania sau in Italia!

Traduceri acte cu legalizare pentru a obtine un imprumut in Romania

Oferim traduceri din limba italiana in limba romana, legalizarea actelor si apostilarea lor in Italia pentru obtinerea creditelor in Romania:

 • credit imobiliar;
 • credit ipotecar;
 • imprumut achizitionare autoturisme noi;
 • credit pentru investitii imobiliare;
 • credit pentru nevoi personale...

Traduceri legalizate in toata Italia

Efectuam traduceri legalizate in orisce regiuni ale Italiei: Abruzzo - L'Acquila, Basilicata - Potenza, Calabria - Catanzaro, Campania - Napoli, Emilia-Romagna - Bologna, Friuli-Venezia Giulia - Trieste, Lazio - Roma, Liguria - Genova, Lombardia - Milano, Marche - Ancona, Molise - Campobasso, Puglia - Bari, Sardegna - Cagliari, Sicilia - Palermo, Toscana - Firenze, Trentino-Alto Adige - Trento, Umbria - Perugia, Valle d'Aosta - Aosta, Veneto - Venezia.

Pentru a comanda traduceri de italiana pentru credit in Italia:

+39 3277977327
italiatrad@yahoo.com traducator de italiana autorizat whatsapp chat +39 3277977327 luni - sambata 900–1900